Motstånd är bra för tålamodet!

Ligger hemma i soffan en vecka efter valrörelsens ”orgasm” och sonen snarkar högt efter en förlust mot LFK på Ågårdsvallen, 2-10. De kämpade på bra och spelade in i sista matchminuten. Likadant tänker jag om vår valrörelse i Det Hållbara Alternativet, vi var snubblande nära ett mandat, hade det ett tag, men förlorade det. Vi kämpade bra och gjorde vårt bästa in i sista minuten! Vi reser oss dock igen och fortsätter vårt arbete utanför ”parlamentet” – som vi gjort hittills. Att vi påverkat råder det inga tvivel om, de 16 miljömålen finns nu med på kommunens sida, det skall byggas ett nytt reningsverk på Kartåsen, Värmeverket börjar tala om alternativa bränslen och Miljöpartiet börjar tala om att driva gröna frågor igen(hoppas det inte stannar vi ord denna gång bara)! På 6 månader kom vi nästan in i fullmäktige och vi tackar alla som röstade på oss i valrörelsen! Ha en trevlig söndag.//Veronica Berling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s